Hjem
Meny

"Gass gjør deg til en bedre kokk"

Komfyrene fra Smeg og Futur sikrer deg gjennomført teknisk kvalitet – og et design som gir kjøkkenet karakter.

Det er ikke uten grunn at nesten ti av ti kokker foretrekker å tilberede maten på gassbluss frem-for elektriske plater. Gass gjør det enklere og mye, mye morsommere å tilberede mat – fordi gass sikrer deg en kontroll med matlagingen du ikke kommer i nærheten av med en vanlig komfyr. Med gass blir det full varme med én gang, og når du vil redusere eller skru av varmen, skjer dette også umiddelbart – ikke gradvis som med en elektrisk plate.

Han er mesterkokk med sjømat som spesialfelt, kjøkkensjef på en av vestlandets mest spesielle restauranter: Cornelius på Holmen. Odd Einar Tufteland er kjent blant Bergens kresne ganer og vet hva gass betyr for den gode smaken.

http://www.cornelius-restaurant.no

Til toppen