Hjem
Meny
Søk
Faber Matrix III
Glass på tre sider som gir optimalt innsyn fra alle kanter og inntrykk av en åpen peis.
Det helt unike og realistiske flammebildet til MatriX skapes med siste generasjon kubbebrenner med hele fem brennere, og som i tillegg kan utstyres med en Symbio LED-modul som gir naturtro glødende kull.

Grunnmodellen kan leveres med diverse ekstrautstyr som sort speil som innvendig bakplate for et dypere flammebilde, antireflekterende glass som gir inntrykk av en åpen peis, eller det nye ITC-styresystemet hvor du har full kontroll på alle innstillinger på mobil eller nettbrett.

En gasspeis ulikt noe du har sett tidligere

Peisen er et naturlig midtpunkt i mange hjem og hytter. Med ny LED-teknologi og innovativt design er gasspeisens potensiale tatt til nye høyder.

Den nye serien MatriX byr på et flammebilde ulikt noe av det som finnes på markedet fra før. Kombinasjonen av lyseffekter, innovativt design og LED-teknologi, gir følelsen av å ha et glødende leirbål inne i stuen.

Og alle funksjoner kan enkelt styres med en egen fjernkontroll eller applikasjon.

Naturtro leirbål i stua

- Effektene av de stående vedkubbene og den glødende glohaugen gjør at MatriX-serien gir det mest naturtro flammebildet vi har sett i markedet.

Det er flere elementer som gjør at gasspeisene i MatriX-serien skiller seg ut.

- Det er en trend i Europa å gå tilbake fra gasspeiser med hvite eller grå stein i brennkammeret til keramiske vedkubber. Det er da vanlig at disse ligger flatt inne i brennkammeret. Et av elementene i den nye serien er at vedkubbene står, som et leirbål.

- Med brennerdyser under, omfavner flammene vedkubbene og gir et langt mer naturtro flammebilde. Måten bålet er satt opp gjør at vi kan levere peiser med høyere glass og bedre innsyn.

Gasspeisene i MatriX-serien kan bestilles med innsyn på inntil tre av flatene, og med glasshøyde på 500 - 650 millimeter. De kan leveres med refleksjonsfritt glass som gir et bedre bilde av flammene, ettersom refleksjoner utenfra vil bli borte.

- Den nyeste teknologien vi har innført i MatriX-serien er lyseffektene i glohaugen under bålet. Der har vi installert en helt egen type LED-lys som gir en naturtro og glødende effekt. Teknologien kaller vi Symbio. Dette er LED-teknologi som er svært energieffektivt.

STYR PEISEN MED MOBILEN: Alle funksjonene til gasspeisen kan enkelt styres med en egen fjernkontroll eller applikasjon på nettbrett eller mobil.Velg mellom ni nye modeller

Den nye serien inkluderer ni nye modeller.

• MatriX 800/500 I

• MatriX 800/500 II

• MatriX 800/500 III

• MatriX 800/650 I

• MatriX 800/650 II

• MatriX 800/650 III

• MatriX 1050/650 I

• MatriX 1050/650 II

• MatriX 1050/650 IIIDet første tallet forteller bredden på glasset (millimeter), mens det andre forteller høyden..

Romertallene beskriver hvor mange av flatene som består av glass. I = glass kun i front. III = tresidig, innsyn på tre av flatene.

- Generelt anbefaler vi kundene våre å velge en peis som ikke er for stor. Det er imidlertid et flott møbel, og mange ønsker dermed at det skal være godt synlig i rommet.

ET MIDTPUNKT I STUEN: Med et glass god vin, fin musikk og flakkende lys fra dansende flammer er du garantert mange hyggelige stunder foran peisen.


Faber Matrix III Peis for rettvegg.
Til toppen
×

  Gasspeis