Hjem
Meny
Søk
Frittstående
Vi fører Fabers store utvalg i frittstående elektriske peiser.
Frittstående elektrisk peis

Faber Opti-myst®
Med Opti-myst® er det slutt på den «flate» flammeeffekten som har vært typisk for elektriske peiser. Faber har utviklet en tredimensjonal flammeeffekt og et naturtro røykbilde. Aldri før har en elektrisk peis gitt et mer realistisk inntrykk av ekte flammer.

Faber Optiflame®
Den patenterte «Optiflame®-teknologien» gir en justerbar og realistisk flammeeffekt. Flammen reguleres enkelt med fjernkontrollen. Optiflame-teknologien bruker moderne LED-teknikker, slik at det ser ut som om veden faktisk brenner.

Faber Opti-Virtual®
Faber bruker mye tid på forskning og utvikling av den ultimate flammeillusjonen til bruk i sine elektriske peiser. Med Opti-Virtual® utvider Faber peiskolleksjonen med enda en type stemningsfull elektrisk peis. Selv om Opti-Virtual® er en elektrisk peis, skaper den en slående illusjon av naturtro flammer, komplett med knitring og dansende gnister. Denne teknikken er basert på «Pepper’s ghost» – en illusjonsteknikk som skaper «visuelle fenomener», og som vanligvis brukes i store fornøyelsesparker, på teater og i muséer. Faber har videreutviklet denne teknikken til den nye Opti-Virtual®-peisen, som kan plasseres i alle rom helt etter dine ønsker.
Til toppen
×

  Gasspeis