Hjem
Meny
Søk

Boston Black 4 IK Turbo - Hage & Terrasse

Uansett om du bare vil lage mat ute for bare noen få mennesker eller invitere gjestene dine til en storstilt BBQ fest- griller fra Boston Black-serien gjør grilling til en avslappende glede. Fra den 4 brenneren til den store 6 brenneren av rustfritt stål, kan du fyre opp enhver grillfest uten problemer. Dobbelvegget lokk som holder godt på varmen og 4 store grillrister i rustfritt stål for jevn varmefordeling og enkel rengjøring. Skapdørene er pulverlakkert for bedre holdbarhet. Det ene sidebordet er nedfellbart for enklere oppbevaring eller trang plass. Tross alt er Boston Black-serien nå også utstyrt med TURBO ZONE og HEAT RANGE. Ved å bruke disse førsteklasses teknologiene, sammen med det omfattende utvalget av tilbehør, vil du alltid kunne oppnå topp resultater.
TURBO-ZONE

Endelig en gassgrill hvor man kan lage saftige og utmerkede biffer takket være TURBO-ZONE. TURBO-ZONE er lett gjenkjennelig med den røde bryteren. Fordi en godt tilberedt biff trenger maksimal temperatur med en gang slik at alle smakene forblir inne i kjøttet. TURBO-ZONE er enkel å bruke - Lynraskt fra laveste til høyeste temperatur. Bare vri på den røde bryteren og TURBO-ZONE reagerer umiddelbart. Med maksimal temperatur (800ºC) skaper du en stekehinne på kjøttet så det forblir saftigere og mer smakfullt. Grilling i forskjellige varmesoner muliggjør et perfekt resultat for enhver type kjøtt. TURBO-ZONE bruker ikke mer gass enn konvensjonelle grillbrennere. Kansas Pro,Monroe Pro og Boston Black Turbo-serien er utstyrt med TURBO-ZONE.

HEAT RANGE

Enders HEAT RANGE-teknologien gir deg i dag alle forutsetningene for en vellykket grillfest takket være profesjonell varmekontroll og varmefordeling. Den optimale koordineringen av alle grillkomponenter, fra brenneren til flammedekselet og til grillristen, garanterer den nødvendige temperaturkontrollen over hele temperaturområdet, fra lav tilberedning, ca. 80°C ved konstant temperatur til maksimal varme på 400°C på grillristen for den skarpe skorpen som en finish for den perfekte biffen. Du kan ha temperaturer fra 80°C til 300°C inne i selve grillen. Temperaturer opp til 400°C oppnås direkte på risten og 800ºC i TURBO-ZONEN. Makstemperatur oppnås meget raskt med en jevn varmefordeling over hele grillen. Oppblussing minimeres på grunn av de nye flammedekslene. Kansas Pro, Monroe Pro og Boston Black Turbo-serien er utstyrt med HEAT RANGE.

Boston Black 4 IK Turbo

Boston Black 4 IK Turbo488707
Boston Black 4 IK Turbo Pris på forespørsel, klikk her for å sende forespørsel!
Utsolgt!
Total effekt i kW: 21,85
Effekt brennere i kW: 3 x 3,5 / 1 x 4,2
Effekt sidebrenner i kW: 3,15
Effekt infrabrenner i kW : 4,0
Piezo tenner
Termometer
Maks størrelse på flaske: 5 kg
Grillflate i cm / cm²: 74x43 / 3182
Varmehylle
Hjul: 4 stk
Arbeidshøyde: 90 cm
Størrelse i cm: B 144 x D 61 x H 115
Størrelse i cm med sidebord nede: B 119 x D 61 x H 115
Varenr.:  488707

Til toppen
×

  Hus & Hytte