Hjem
Meny

Migatronic Sveiseutstyr

Vi har Migatronic sveisemaskiner utstilt samt Migatronic delelager med verksted og sertifiserte Migatronic serviceteknikere.

Vi fører tilsats fra Lascentrum.

Filosofien ”Tenn, trykk og sveis” uttrykker Migatronics målsetning om å utvikle og produsere sveisemaskiner, som forener betjeningsvenlighet, effektivitet og målrettet tilpassning til kundenes oppgavetyper og valg av sveiseprosesser.

Da Migatronic ble grunnlagt i 1970, var det CO sveisemaskiner primært til autobransjen, som var forretningsgrunnlaget, men allerede to år senere ble den første industrisveisemaskinen installert. I dag dekker produktprogrammet av sveisemaskiner alle behov innen primært lysbuesveising: Fra bærbare maskiner med en vekt under 5 kg til stasjonære, spesialiserte anlegg med tilkoblet pc-basert dataoppsamling.

Migatronic leverer ferdige sveisemaskiner klar til bruk i alle kjente sveiseprosesser.

Maskinen er som hoved-regel moduloppbygd:
et basiselement med tilhørende standard-moduler konfigurert etter kundens ønske.

Migatronic er leverandør til de professjonelle brukere av sveiseutstyr  primært innen  industrien og autobransjen. Vi leverer løsninger fra offshoreindustriens tunge miljø til krevende spesialoppgaver i montasje, reparasjon og produksjon.

Vårt program omfatter et bredt spekter av maskiner innen MIG/MAG, MMA, TIG samt plasmasveising og skjæring.

Til toppen