Hjem
Meny
Søk

Gass-Service AS

Gass- Service AS Fjøsangerveien 207

Gass-Service AS ble startet i 1990.

I dag er vi 25 heltidsansatte fordelt på bedriftens ulike avdelinger.

Kontakt oss på firmapost@gasservice.no eller 55 20 83 40

Gass-Service AS er den regionale distributøren av propan og gass til industrielle og medisinske formål.

Dette håndteres med bedriftens egen tankbil, lastebiler og varebiler.

Prosjektering, installering og vedlikehold av kokeprodukter, industrianlegg, boliggass anlegg, gasspeiser, sentralvarme, infrarød varme etc. utgjør en hoveddel av aktiviteten.

Videre selger, leier ut og overhaler/reparerer Gass-Service AS gassutstyr for mange formål.

Vi har egen gasspeisutstilling og er forhandler for blant annet Faber og Superior VisionLine gasspeiser.

Gass Service AS startet som Migatronic Center 1. januar 1998, og har bygget opp en salgsorganisasjon og en serviceavdeling for sveisemaskiner.

I løpet av de årene vi har holdt på har vi blitt en av de ledende aktørene i vårt område. I tillegg til Migatronic representerer vi idag Lascentrum på sveisetilsett, noe som også innbefatter alt fra produksjonstilsett til spesialprodukter.
De forsyner oss blant annet med Hyundai tråd og elektroder av beste kvalitet. I tillegg benytter vi en del leverandører som tilbyr de beste produktene innenfor sveising og tilbehør.
På alle ovennevnte produkter holder vi et stort lager ved Hanøytangen og i Fjøsangerveien for industri og håndverk.

Energi til boliger har vært ett satsningsområde for oss. Høye priser på strøm og interesse for alternativ energi har gjort det til et interessant område.

Selv om du ikke lengre kan benytte gass som første alternativ hovedoppvarmingskilde så er etterspørselen for praktiske gasspeiser til trivsel og varme stor.

Vi er det eneste private firmaet som kan prosjektere, montere og senere levere kundene gass på egne tanker. Dette gjør vi gjennom våre egne folk og vår egen tankbil som senere leverer propanen. Tankbilen og materiell er tilpasset privatmarkedet og mindre bruker enheter av propangass.Til toppen
×

  Firmameny