Hjem
Meny

Migatronic Sveis – Gjør sveising enkelt!

Migatronic Bergen Norge
Mean Green Welding Machine.
Bygget for fremtiden.
Vi leverer sveisebord om ønskelig.
Professional Extreme 8.7 og 8.8 er produsert i beste kvalitet av herdet verktøystål.
Gass-Service AS har Migatronic autoriserte servicemekanikere.
Spør oss om sveisetilsett fra Lascentrum.
Vi kan skaffe alt innen sveisetilsett.

Fire ting du bør vurdere før du velger hvilken sveisemaskin du skal ta med på farten :

Noen sveiseoppgaver krever at sveisemaskinen har en fast plass i produksjonshallen. Andre oppgaver krever at både sveiseren og sveisemaskinen er på farten. Der må de tilpasse seg arbeidsforholdene til f.eks. en rigg, et skip, et ørkenfelt, et stillas eller til servicebilen på veien.

Her er fire faktorer du kan vurdere før du bestemmer hvilken sveisemaskin du skal velge når du er på farten.

Vær :
Hvordan er temperaturen der du trenger å sveise? Regner det eller blåser det?
• Hvis temperaturen er høy, velg en høyytelse sveisemaskin. Kontroller intermittensen ved 40 grader.
• Hvis det blåser mye, er MIG / MAG ikke alltid den optimale sveiseprosessen, da det er fare for at beskyttelsesgassen blåses bort. Lag omslag og ly på arbeidsplassen, eller betrakt MIG / MAG med innvendig kappe eller elektrodesveising.
• Hvis du er omringet av sand, vann eller jord, er det fare for at det kommer inn i sveisemaskinen. Lag omslag og ly på arbeidsplassen og kontroller at maskinen har blitt testet for støt, støv og fuktighet.

Tilgang til strøm :
Hvor får du strøm når du er på farten?
• Hvis du vil sveise langt fra strømkilden, opplever du strøm / spenningsfall. Velg en høy ytelse sveisemaskin. Det minimerer risikoen for at du mister (for mye) energi under selve sveisingen på grunn av den lange veien fra stikkontakten / generatoren til sveisebrenneren.
• Hvis du skal bruke en generator som strømkilde, bør du vurdere å kjøpe et generatorsett til sveisemaskinen som beskytter mot uregelmessigheter i strømmen som leveres. Kontroller at generatorens utgang er 1,5 ganger større enn sveisemaskinens.

Vekt og størrelse :
Hvordan transporterer du sveisemaskinen til og fra arbeidsplassen - og rundt arbeidsplassen?
• Hvis du vil transportere sveisemaskinen på den andre siden av bakken, bør du vurdere forsendelsesmetoder og kostnader. En lett sveisemaskin er (selvfølgelig) lettere og billigere å bære enn en maskin som veier flere hundre kilo.
• Hvis du vil flytte smale gangveier på et skip, en rigge eller et stillas, må sveisemaskinen være lett å bevege seg og derfor liten og lett. Kontroller vekten - helst inkl. en 5 kg trådrulle.

Ytelse (intermitterende) :
Hva krever jobben din?
• Hvis du sveiser i mange timer om gangen i store veggtykkelser, trenger du en høy ytelse sveisemaskin. Høytytende sveisemaskiner er ofte store og tunge og derfor vanskelige å bevege seg på arbeidsplassen. En liten mobil sveisemaskin har ofte lav ytelse. Finn den minste sveisemaskinen med høyest ytelse for jobben din.
• Hvis du (bare) må reparere noen små gjenstander, kan du velge en liten, lav intermitterende sveisemaskin.
• Hvis du skal sveise i rustfritt stål, aluminium eller maskinvare, vurder om du trenger pulsfunksjon i sveisemaskinen.Migatronic

Vi har Migatronic sveisemaskiner utstilt samt Migatronic delelager med verksted og sertifiserte Migatronic serviceteknikere.

Gass-Service fører sveisetilsett fra Lascentrum.

Filosofien ”Tenn, trykk og sveis” uttrykker Migatronics målsetning om å utvikle og produsere sveisemaskiner, som forener betjeningsvenlighet, effektivitet og målrettet tilpassning til kundenes oppgavetyper og valg av sveiseprosesser.

Da Migatronic ble grunnlagt i 1970, var det CO sveisemaskiner primært til autobransjen, som var forretningsgrunnlaget, men allerede to år senere ble den første industrisveisemaskinen installert. I dag dekker produktprogrammet av sveisemaskiner alle behov innen primært lysbuesveising: Fra bærbare maskiner med en vekt under 5 kg til stasjonære, spesialiserte anlegg med tilkoblet pc-basert dataoppsamling.Migatronic leverer ferdige sveisemaskiner klar til bruk i alle kjente sveiseprosesser.

Maskinen er som hoved-regel moduloppbygd:
et basiselement med tilhørende standard-moduler konfigurert etter kundens ønske.

Migatronic er leverandør til de professjonelle brukere av sveiseutstyr  primært innen  industrien og autobransjen. Vi leverer løsninger fra offshoreindustriens tunge miljø til krevende spesialoppgaver i montasje, reparasjon og produksjon.

Vårt program omfatter et bredt spekter av maskiner innen MIG/MAG, MMA, TIG samt plasmasveising og skjæring.

Til toppen