Hjem
Meny
Søk
Kansas Pro 3 Sik Turbo TURBO-ZONE

Endelig en gassgrill hvor man kan lage saftige og utmerkede biffer takket være TURBO-ZONE. Fordi en god biff trenger i kort tid maksimal temperatur slik at intense stekestoffer og grillede smaker Form kjøtt. TURBO-ZONEer enkel å bruke - bare skru den opp og den skarpe grillen av biffen kan begynne. Fritt justerbar - lynraskt fra laveste til høyeste temperatur. Bare vri på den røde knappen, og TURBO-ZONE reagerer umiddelbart. Maksimal temperatur skaper stekehinne på kjøttet, det forblir mye saftigere og mer smakfullt. Økonomisk: TURBO-ZONE bruker ikke mer gass enn konvensjonelle grillbrennere. Grilling i forskjellige varmesoner muliggjør et perfekt resultat for enhver type kjøtt. Klart gjenkjennelig med det synlige røde flammedekselet.
Vis detaljer!
HEAT RANGE

Enders HEAT RANGE-teknologien gir deg i dag alle forutsetningene for en vellykket grillfest takket være profesjonell varmekontroll og varmefordeling. Den optimale koordineringen av alle grillkomponenter, fra brenneren til flammedekselet og til grillristen, garanterer den nødvendige temperaturkontrollen over hele temperaturområdet, fra lavt tilberedning, ca. 80° ved konstant temperatur til maksimal varme på 400° på grillristen for den skarpe skorpen som en finish for den perfekte biffen. Tilbyr konstante temperaturer fra 80° C til 300° C i grillen. Temperaturer opp til 400° C oppnås direkte på risten. Makstemperatur oppnås meget raskt. Jevn varmefordeling over hele grillområdet. Oppblussing minimeres på grunn av de nye flammedekslene. Kansas Pro, Monroe Pro og Boston Black Turbo-serien er utstyrt med HEAT RANGE.

SIMPLE CLEAN

Er den innovative løsningen fra Enders for ukomplisert og rask rengjøring av gassgrillen - noen få enkle trinn er nok. Hele forbrenningskammeret og fettskuffene har glatte overflater - uten hjørner og kanter - og kan fjernes uten verktøy Individuelle deler er laget av rustfritt stål og passer for oppvaskmaskinen Det enkle rengjøringssystemet fra Enders (patentert) forenkler kjedelig rengjøring Kansas Pro- og Monroe-serien er utstyrt med SIMPLE CLEAN
Kansas Pro 3 Sik Turbo
Kr. 12 490,00
Pris inkl. mva.
Varenr.:  488709
Til toppen
×

  Hus & Hytte