Hjem
Meny
Søk
Terrassevarmer Commercial 14 kW De frittstående terrassevarmerne leveres i forskjellige utførelser fra lakkert stål til rustfritt.


Terrassevarmer Commercial 14 kW
Kr. 6 590,00
Pris inkl. mva.
Dette er virkelig den profesjonelle av alle terrassevarmere, og er den perfekte terrassevarmeren for profesjonell bruk og kresne hjemmebrukere. Den er stor og laget av børstet rustfritt stål i topp kvalitet, og beskyttet mot vær og vind. Døren til gassflasken kommer med integrert lås for sikkerhet og med mulighet til å til å låse terrassevarmeren fast i vegg/rekkverk.

Utstyrt med Turbo-brenner i rustfritt stål og batteri tenning. 4-14 kW justering av varmen og 11-38 driftstimer med en 11 kg gassflaske. 88 cm stor reflektor laget av varm forsiket aluminium. Termoelektrisk tennsikring og veltesikring for maksimal sikkerhet. Uttrekkbar hylle for opptil 11 kg gassflaske gjør det meget enkelt å skifte gassflasken. Hele brenneren kan senkes ned i basen for beskyttelse av brenneren mot å velte i vær og vind. Praktisk integrert bord er spesielt gunstig for kommersiell bruk. Stor og tung base i rustfritt stål for meget god stabilitet. Forede bærehåndtak for enkel håndtering/forflytning av terrassevarmeren og solide hjul.

Høyde: 230 cm
Reflektor størrelse: Ø 88 cm
Maks effekt: 14 kW
Brenntid maks effekt: 11 timer
Veltesikring
Batteritenning
Leveres med slange u/ regulator
Varenr.:  432503
Andre varianter:
Til toppen
×

  Hus & Hytte