Hjem
Meny

Gass-Service AS

Gass-Service AS ble startet i 1990 med en ansatt. Idag er vi 23 heltidsansatte fordelt på bedriftens ulike avdelinger.


Gass-Service AS er den regionale distributøren av propan og gass til industrielle og medisinske formål for AGA.

Dette håndteres med bedriftens egen tankbil, lastebiler og varebiler.

Prosjektering, installering og vedlikehold av kokeprodukter, industrianlegg, boliggass anlegg, gasspeiser, sentralvarme, infrarød varme etc. utgjør en hoveddel av aktiviteten. Videre selger, leier ut og overhaler/reparerer Gass-Service AS gassutstyr for mange formål. Vi har egen peisutstilling og er forhandler for blant annet Faber og VisionLine gasspeiser.
Gass Service AS startet som Migatronic Center 1. januar 1998, og har bygget opp en salgsorganisasjon og en serviceavdeling for sveisemaskiner.

I løpet av de årene vi har holdt på har vi blitt en av de ledende aktørene i vårt område. Vi representerer Bøhler Thyssen Sveiseteknikk på sveisetilsett, noe som også innbefatter alt fra produksjonstilsett til spesialprodukter fra UTP. I tillegg benytter vi endel leverandører som tilbyr de beste produktene innefor sveising og tilbehør.
På alle ovennevnte produkter holder vi et stort lager i Kanalveien for industri og håndverk.

De store utfordringene framover er boliggassmarkedet. Høye priser på strøm og interesse for alternativ energi har gjort det til et satsingsområde. Vi er det eneste private firmaet som kan prosjektere, montere og senere levere kundene gass på egne tanker. Dette gjør vi gjennom våre egne folk og vår egen tankbil som senere leverer propanen. Tankbilen og materiell er tilpasset privatmarkedet og mindre bruker enheter av propangass.

Til toppen