Hjem
Meny
Søk

Migatronic  - Migatronic Sveis

Migatronic Bergen
Migatronic Bergen
Migatronic Sveisemaskin Bergen
Migatronic Sveisemaskin Bergen
Migatronic Vestland
Migatronic Vestland
Migatronic Vestlandet
Migatronic Vestlandet
Gass-Service AS har nå 26 års erfaring som Migatronic forhandler

MIGATRONIC WELDING VALUE
Gass Service AS startet som Migatronic Center i 1998.
Vi er autorisert verksted med komplett delelager.Intelligent teknologi - alltid

Migatronic utvikler intelligent teknologi for manuell sveising og automatiserte løsninger for ambisiøse selskaper over hele verden. Vi fokuserer på å optimalisere sveiseprosessene slik at kundens sveiseproduksjon blir mer effektiv.

Teknologi er, etter vår mening, for menneskets skyld, ikke omvendt. Det er derfor alt vi gjør blir overført gjennom effektivitet, funksjonalitet og brukervennlighet. Til tross for avansert teknologi på høyt nivå, er det kjent at Migatronic sveisemaskiner og løsninger gjør sveising enkelt.

Over hele verden

Migatronic utvikler, produserer og selger sveiseapparater og sveise løsninger over hele verden. Gjennom et stort forhandlernettverk eksporterer de til mer enn 40 land. I tillegg opprettholder og optimaliserer Migatronic kontinuerlig kundens sveiseutstyr - dette sikrer egne sveiseksperter og autoriserte servicepartnere.

Med mer enn 40 års erfaring - og alltid fokusere på forskning og utvikling av intelligent sveisingsteknologi.

Hovedkontoret til Migatronic og produksjonssted ligger i Fjerritslev i Nordjylland. Vi har salgsdatterselskaper i ti europeiske land, samt salgs- og produksjonsbedrifter i India og Kina.

Til toppen
×

  Industri