Hjem
Meny
Søk

Gasskomfyr - Kjøkken

Elegance 60 cm rustfri utførelse
Elegance 60 cm rustfri utførelse
En gasskomfyr har en unik egenskap, nemlig full kontroll over varmen. Dette er grunnen til at de profesjonelle kokkene foretrekker gassbluss når de lager mat.

Faktisk er det flere og flere som velger å installere gassbluss også hjemme.

På en gasskomfyr med åpne bluss kommer varmen spontant, og den lar seg regulere fra meget svak til meget sterk på et øyeblikk. En annen fordel er at komfyren er kald i det øyeblikk du stenger av blusset igjen. Kontrollen over matlagingen er derfor optimal, faktisk mye bedre enn på elektriske kokeplater som holder mye lenger på varmen.

Hvis du trodde det betydde dårligere komfort å måtte installere en gasskomfyr på hytta må du tro om igjen!
Elegance-komfyrene er toppmodellene i vårt sortiment. De er utviklet for å gi optimal komfort for hytter med eller uten strøm.

Designet og produsert i Italia
Termostatstyrt gasstekeovn med grillelement
Fire kraftige gassbluss med 12 volt tenning
Praktisk glasslokk som kan brukes som ekstra arbeidsbenk
Ikke nødvendig med luftespalte på sidene

Elegance-modellene er utstyrt med 4 kraftige gassbluss. Den termostatstyrte stekeovnen som er utstyrt med en spesiell varmefordeler vil gi deg en meget jevn varme. Grillelement gir i tilegg til grilling også mulighet til å veksle mellom over/undervarme. Det medfølgende glasslokket vil hindre fettsprut mot vegg under steking og gir dessuten ekstra benkeplass når komfyren ikke er i bruk. Elegance har justerbare ben, og kan bygges inn uten luftspalte. Elegance-komfyrene er utviklet og produsert i Italia, og innehar aller beste kvalitet.

Gasstopp

Proline er en nedfellbar gasstopp utstyrt med 5 gassbluss. Modellen leveres med kraftige støpejernsrister som gir deg et stabilt underlag.
Proline er en nedfellbar gasstopp utstyrt med 5 gassbluss. Modellen leveres med kraftige støpejernsrister som gir deg et stabilt underlag.

5 gassbluss, inkludert 1 kraftig wok-bluss
Rustfritt stål i høy kvalitet - slipp fingeravtrykk!
Støpejernsrister for beste stabilitet


Rene linjer og et moderne utseende kjennetegner disse produktene. Proline er utstyrt med et kraftig gassbluss spesielt egnet til å woke med. Gasstoppen har integrert elektronisk tenning i bryterne. Proline er utført i satinbørstet rustfritt stål for enkelt renhold.

Proline er designet for å passe til våre innbyggingsovner. Elektrisk tenning for 230 volt, men tenneren kan brukes på 12 volt ved hjelp av en omformer.

Til toppen
×

  Hus & Hytte