Hjem
Meny
Søk

Monroe Pro - Hage & Terrasse

Alle som liker en god grillopplevelse vil glede seg over en Monroe Pro. Alt med disse gassgrillene er godt designet og optimalisert ned til minste detalj. Sidene på lokket er laget av solid rustfritt stål for perfekt stabilitet og lang levetid. Forbrenningskamrene er også laget av støpt aluminium og rustfritt stål. Med TURBO ZONE-funksjonen er du en mester på den ultimate grillutfordringen med å grille en biff til perfeksjon. HEAT RANGE-brennersystemet holder jevnlig en hvilken som helst innstilt temperatur, fra langsom tilberedning til høy varme. Og det er mye mer: vårt omfattende utvalg av tilbehør ivaretar alle behov. Rengjøring? Overlate det til proffene. Simple CLEAN-systemet lar deg rengjøre Monroe uten problemer. Alt går inn i oppvaskmaskinen. Gassflasken kan oppbevares i skapen under grilling.
TURBO-ZONE

Endelig en gassgrill hvor man kan lage saftige og utmerkede biffer takket være TURBO-ZONE. TURBO-ZONE er lett gjenkjennelig med den røde bryteren. Fordi en godt tilberedt biff trenger maksimal temperatur med en gang slik at alle smakene forblir inne i kjøttet. TURBO-ZONE er enkel å bruke - Lynraskt fra laveste til høyeste temperatur. Bare vri på den røde bryteren og TURBO-ZONE reagerer umiddelbart. Med maksimal temperatur (800ºC) skaper du en stekehinne på kjøttet så det forblir saftigere og mer smakfullt. Grilling i forskjellige varmesoner muliggjør et perfekt resultat for enhver type kjøtt. TURBO-ZONE bruker ikke mer gass enn konvensjonelle grillbrennere. Kansas Pro,Monroe Pro og Boston Black Turbo-serien er utstyrt med TURBO-ZONE.

HEAT RANGE

Enders HEAT RANGE-teknologien gir deg i dag alle forutsetningene for en vellykket grillfest takket være profesjonell varmekontroll og varmefordeling. Den optimale koordineringen av alle grillkomponenter, fra brenneren til flammedekselet og til grillristen, garanterer den nødvendige temperaturkontrollen over hele temperaturområdet, fra lav tilberedning, ca. 80°C ved konstant temperatur til maksimal varme på 400°C på grillristen for den skarpe skorpen som en finish for den perfekte biffen. Du kan ha temperaturer fra 80°C til 300°C inne i selve grillen. Temperaturer opp til 400°C oppnås direkte på risten og 800ºC i TURBO-ZONEN. Makstemperatur oppnås meget raskt med en jevn varmefordeling over hele grillen. Oppblussing minimeres på grunn av de nye flammedekslene. Kansas Pro, Monroe Pro og Boston Black Turbo-serien er utstyrt med HEAT RANGE.

SIMPLE CLEAN

Er den innovative løsningen fra Enders for ukomplisert og rask rengjøring av gassgrillen - noen få enkle trinn er nok. Hele forbrenningskammeret og fettskuffene har glatte overflater - uten hjørner og kanter - og kan fjernes uten verktøy. Alle de individuelle delene er laget av rustfritt stål og passer i oppvaskmaskinen. Det enkle rengjøringssystemet fra Enders (patentert) forenkler kjedelig rengjøring. Kansas Pro- og Monroe-serien er utstyrt med SIMPLE CLEAN

Monroe PRO 4 Turbo

Monroe Pro 4 Turbo488718
Monroe Pro 4 Turbo
Kr. 10 990,00

Pris inkl. mva.
Total effekt i kW: 21,85
Effekt brennere i kW: 3 x 3,5 / 1 x 4,2
Effekt sidebrenner i kW: 3,15
Effekt infrabrenner i kW : 4,0
Piezo tenner
Glass i lokket
Termometer
Maks størrelse på flaske: 11 kg
Grillflate i cm / cm²: 74 x 43 / 3182
Varmehylle
Hjul: 4 stk
Arbeidshøyde: 90 cm
Størrelse i cm: B 143,5 x D 58 x H 118,5
Varenr.:  488718

Til toppen
×

  Hus & Hytte