Hjem
Meny

Gass-Service AS

Nytt kjøremønster Kanalveien

Grunnet bygging av bybane i Kanalveien er det nå endring i kjøremønster for å komme inn til oss.
Innkjøring fra sør er nå sperret ved NRK bygget slik at man må kjøre inn fra Minde Alle (ved autorek) for å komme til oss.
Så fra denne siden er alt som normalt.
De sorte pilene på bildet markerer der det er sperret(se bildekart).


Gass-Service AS ble startet i 1990.

I dag er vi 23 heltidsansatte fordelt på bedriftens ulike avdelinger.

Kontakt oss på firmapost@gasservice.no eller 55 20 83 40

Gass-Service AS er den regionale distributøren av propan og gass til industrielle og medisinske formål.

Dette håndteres med bedriftens egen tankbil, lastebiler og varebiler.

Prosjektering, installering og vedlikehold av kokeprodukter, industrianlegg, boliggass anlegg, gasspeiser, sentralvarme, infrarød varme etc. utgjør en hoveddel av aktiviteten.

Videre selger, leier ut og overhaler/reparerer Gass-Service AS gassutstyr for mange formål.

Vi har egen gasspeisutstilling og er forhandler for blant annet Faber og Superior VisionLine gasspeiser.

Gass Service AS startet som Migatronic Center 1. januar 1998, og har bygget opp en salgsorganisasjon og en serviceavdeling for sveisemaskiner.

I løpet av de årene vi har holdt på har vi blitt en av de ledende aktørene i vårt område. I tillegg til Migatronic representerer vi idag Lascentrum på sveisetilsett, noe som også innbefatter alt fra produksjonstilsett til spesialprodukter.
De forsyner oss blant annet med Hyundai tråd og pinner av beste kvalitet. I tillegg benytter vi endel leverandører som tilbyr de beste produktene innefor sveising og tilbehør.
På alle ovennevnte produkter holder vi et stort lager i Kanalveien for industri og håndverk.

Energi til boliger har vært ett satsningsområde for oss. Høye priser på strøm og interesse for alternativ energi har gjort det til et interessant område.

Selv om du ikke lengre kan benytte gass som hovedoppvarmingskilde (1. alternativ)så er etterspørselen for praktiske gasspeiser til kos og varme stor.

Vi er det eneste private firmaet som kan prosjektere, montere og senere levere kundene gass på egne tanker. Dette gjør vi gjennom våre egne folk og vår egen tankbil som senere leverer propanen. Tankbilen og materiell er tilpasset privatmarkedet og mindre bruker enheter av propangass.

Til toppen